Sletting av Stamprints-kontoen sletter alle konto- og fildata fra Stamprints og logger deg ut av Stempler på alle enheter. Alt innhold kan ikke gjenopprettes så snart du sletter kontoen din.

Når du har sendt inn søknaden din, sletter vi kontoen din innen 30 dager. Hvis du ikke ønsker å slette kontoen din innen 30 dager etter at du har sendt inn søknaden din, kan du bruke e-posten til kundeservice( support@stamprints.com)Kontakt oss så trekker vi tilbake slettingen. Når vi sletter kontoen, kan ikke dataene knyttet til kontoen være det gjenvunnet.