custom wax seal stamp

Hvorfor anløper voksforseglingen og hva kan jeg gjøre med det?

Står overfor problemene med at voksforseglingsstempelhoder anløper og oppbevaring av voksforseglingsstemplene, her er en veiledning som går over nøyaktig hvorfor anløp skjer, hvordan du kan forhindre anløping og hvordan du kan rense dine egne anløpede voksstempelstempler .

Innføring av godkjente frimerker Lesning Hvorfor anløper voksforseglingen og hva kan jeg gjøre med det? 3 minutter Neste Hvordan lage de beste voksforseglingene til gavene dine?

Et glatt og skinnende voksforseglingsstempelhode er en viktig nødvendighet for å lage perfekte voksforseglinger. Imidlertid anløper voks segl stempelhoder ofte. Overfor problemene med at voksstempelhoder anløper og oppbevaring av voksstempelstemplene, har jeg satt sammen en veiledning som går over akkurat hvorfor anløp skjer, hvordan du kan forhindre anløp, og hvordan du kan rense dine egne anløpte voksstempelstempler. Hvis du elsker vokssel, ikke gå glipp av informasjonen nedenfor.

Hvorfor anløper voksforseglingsstempelet?

Voksstempelstempler er ofte laget av messing. Messing er en hard legering og er veldig slitesterk. Det er ikke lett å deformere og det kan lagres i lang tid. Men all messing anløper naturlig over tid. Det som får messing til å anløpe er metallet kobber i legeringen. Når kobber kommer i kontakt med oksygen i luften og ulike eksterne gjenstander som fett, svette og kosmetikk, oppstår en kjemisk reaksjon som resulterer i oksidasjon. Oksidasjon fører da til at metall blir anløpt eller til og med sverting. Hvis du ofte utsetter voksforseglingsstemplene for luft eller berører voksforseglingsstempelhodene med hånden, vil voksforseglingsstempelhodene bli anløpende.

wax seal stamps & wax seal

Hvordan unngå anløp?

Gullbelegg er en god måte å forhindre oksidasjon på. Gullbelegg er en metode for å avsette et tynt lag gull på overflaten av et annet metall ved kjemisk eller elektrokjemisk plettering. Den bruker elektrolyse for å feste et lag av metallfilmen til overflaten av metall eller andre materialer for å forhindre metalloksidasjon, som rust, for å forbedre slitestyrke, elektrisk ledningsevne, reflektivitet, korrosjonsmotstand og forbedre estetikken. Vi har to typer voksforseglingsstempelhoder. Det ene er messinghodet uten gullbelegg, det andre er det gullbelagte messinghodet. Av alle størrelser av voksforseglingsstempelhoder er 35 mm og 40 mm hodene standard messinghoder uten gullbelegg. Mens 25 mm og 30 mm hodene er standard gullbelagte hoder, som ikke er lett å anløpe. Så jeg anbefaler at du velger gullbelagte messinghoder når du kjøper voksforseglingsstempler.

gold plated wax seal stamp head & wax seal

Samtidig forhindrer gode lagringsvaner anløp. Du bør sette voksforseglingsstempler på et tørt sted for å unngå å komme i kontakt med etsende væsker som syrer, alkalier og salter. Når stempelet ikke er i bruk, legg det i en egen boks, og en svamppute bør legges til hodeoverflaten for beskyttelse. Denne oppførselen kan effektivt forhindre oksidasjons- og anløpsproblemer med voksforseglingsstempler.

custom wax seal stamp & wax seals

Hvordan rengjøre anløpede voksforseglingstamper?

For voksforseglingsstemplene som har blitt oksidert, kan du få dem tilbake til å skinne på følgende måter:

  1. Vask det oksiderte voksforseglingsstempelet, legg det i en beholder og hell litt eddik i det til stempelet er nedsenket. Ta den ut etter 24 timer og bruk en liten børste for å fjerne rester av rust. Skyll den deretter med vann og tørk den i skyggen.
  2. Bløtlegg oksiderte voksforseglingsstempler i vann ved 176-194 grader Fahrenheit. Ta den ut etter 3 minutter, bruk en liten børste for å fjerne rester av rust, og tørk den deretter i skyggen. Hvis patinaen er alvorlig, kan du bløtlegge den i kokende vann for å få den til å falle av.
  3. Bruk det spesielle rengjøringsmidlet for lysende kobber til rengjøring, skyll det deretter med vann og tørk det i skyggen.

fully custom wax seal stamp & wax seal

Jeg håper dette hjelper deg å få en bedre følelse av hva anløp er og at det ikke er en forferdelig ting. Det er helt naturlig at metaller anløper. Ta godt vare på voksforseglingsstemplene dine, du kan enkelt forhindre anløp.