Formal Dinner Dress

Antrekksguide: Hvordan kle seg til en formell middag

Når du møter en anledning som krever en formell kjole, vet du hvordan du velger en moteriktig og anstendig kjole? I denne utgaven vil jeg introdusere hvordan du designer kveldskjoler og hvordan du implementerer dem i skissebøker for motedesign.

Når du møter en anledning som krever en formell kjole, vet du hvordan du velger en moteriktig og anstendig kjole? Vi tilbyr nå en Gjør-det-selv-tape skissebok for design av klær med temaet motekjoler. Du kan bruke washi-tape, klistremerker, fargeblyanter og andre kunstjournalverktøy til å designe festkjolen din. I denne utgaven vil jeg introdusere hvordan du designer kveldskjoler og hvordan du implementerer dem i skissebøker for motedesign.

Før du velger en aftenkjole for kvinner, må du finne ut hvor formell du må være for anledningen. Middagsselskap faller vanligvis i to kategorier. Semi-formelle middager og fulle formelle middager. Det er en enorm forskjell mellom dem. Semi-formelle middager inkluderer vennesamlinger, familiesammenkomster, bryllup, feiringsbanketter, bursdagsbanketter, etc., mens fulle formelle middager inkluderer store baller, årlige bedriftsmøter, cocktailfester osv. Selvfølgelig har hver og en annen vurdering av arrangementets formalitet. Jo mer formell du tror anledningen er, jo mer formell bør du kle deg.

Halvformell kjole

Vennesamlinger, familiesammenkomster, bryllup og feiringsbanketter er alle semi-formelle middager. Når du deltar i disse arrangementene, er premisset for å velge riktig kjole å avklare rollen din, enten du er hovedpersonen eller bare en deltaker. Hvis du er en deltaker, er det ikke meningen at du skal ha for fantastisk. Prøv å unngå for iøynefallende farger som stor rød og lilla. Ved disse litt formelle anledninger er det mest passende valget semiformelle kjoler. Korte kjoler eller skjørt med lengde 5-10 cm over og under kneet er egnet. Fordelen med en semi-formell kjole er at den er praktisk og lett å flytte. Her er flere semi-formelle kjolestiler jeg vil introdusere for deg.

  • Slipkjole

Seil kan modifisere de brede skuldrene og den slanke overkroppen. Velger du en svart fin slynge, vil den skape en slankende visuell effekt. Når du designer en underkjole på DIY-tape-skisseboken for klesdesign, bør du velge glitter eller mørke washi-tape for å dekke kjolen ved utkast. Tegn et par perleøreringer eller et perlearmbånd for å gi gnisten til kjolen, noe som gjør helheten lavmælt, men luksuriøs.

Slip Dress for Fashion Design

  • Puffermet kjole

Utformingen av puffermer er mer egnet for jenter med smale skuldre. Det kan godt modifisere overkroppen og balansere de øvre og nedre proporsjonene. Samtidig gir det en følelse av nydelig til hele kjolen. For å designe denne søte kjolen kan du velge lyse washi-tape som lys rosa, lyseblå eller lys lilla for det meste. Bruk samtidig mørke fargede blyanter for å fremheve omrisset, noe som kan gi en følelse av fantasi.

Puff Sleeve Dress Fashion Design

  • Stroppløs kjole

En stroppeløs kjole kan vise det sexy kragebeinet ditt. Nøkkelen til å designe en stroppeløs kjole er midjen på den. Et design med høy midje eller plissert midje kan få folk til å se høyere og slanke ut. For en slank figur kan du designe en V-formet midje, som får folk til å se slankere ut enn en vanlig høy midje. For de som er litt lubben, kan du designe en rett form og legge til et blondedesign for å få brukeren til å se slankere ut. Når du designer midjelinjen i skisseboken for motedesign, kan du skissere midjen med svarte blyanter, og deretter dekorere skjørtet med dine favoritt-washi-tape.

Strapless Dress Clothing Design

Full formell kjole

Store baller, årlige bedriftsmøter og cocktailfester er mer formelle enn bryllup og familiesammenkomster. Derfor bør kjolen være spesiell og forseggjort. For å velge riktig aftenkjole gir vi deg en spesiell DIY-tape skissebok for design av klær, som inneholder mange skisser for aftenkjole for å møte dine designbehov. Aftenkjoler er generelt lange skjørt og faller til bakken. I kvinners kjoler, jo lengre skjørtet er, jo mer formell er anledningen. Aftenkjoler fremhever kvinners gode figurer, så design som dyp V, åpen rygg og åpne benspalter er ofte integrert i aftenkjoler for å fullt ut vise de ulike aspektene ved kvinnekroppen. Når det gjelder kjolematerialer, er kveldskjoler for det meste laget av merceriserte stoffer av høy kvalitet, pyntet med broderi, perler, folder og andre dekorasjoner, noe som gir folk en grasiøs og luksuriøs følelse. Når du designer en formell kveldskjole, kan du velge glitter washi tape eller klistremerker for å presentere det silkeaktige stoffet, eller du kan velge en ensfarget tape med glitterpulver for å vise høy- sluttmateriale. Match den med et par høyhælte sko. Et komplett sett med den passende middagskjolen er ferdig.

Formal Dress Fashion Clothing Design

Enten du vil designe en semi-formell kjole eller en formell kveldskjole, kan våre washi-tape dekke alle dine designbehov. Vi tilbyr to forskjellige stiler av skissebøker for motekjoledesign, kom og velg skisseboken for motedesign som passer deg og lag din festkjole.