DIY tape clothing design sketchbook

Veiledning for kontordresser for moderne kvinner

Noen kontorkvinner har problemer med å finne passende antrekk, spesielt de riktige antrekkene for jobben. I denne utgaven vil jeg introdusere noen klesstiler som passer for kontorer og hvordan du bruker en DIY-tape skissebok for design av klær for å designe perfekte arbeidsantrekk.

“Moten blekner, stilen er evig.” - Yves Saint Laurent

Med den økende sosiale statusen til kvinner, begynner moderne kvinner nå å spille gigantiske roller på arbeidsplasser. Noen kontorkvinner har imidlertid problemer med å finne passende antrekk, spesielt de riktige antrekkene for jobben. Noen kledde seg enten for formelt eller for uformelt. Har du det samme problemet? Som Saint Laurent sa, moten blekner, stilen er evig. Det du bare trenger å gjøre er å finne en matchende stil som passer deg, og så vise din unike sjarm på arbeidsplassen. I denne utgaven vil jeg introdusere noen klesstiler som passer for kontoret og hvordan du bruker en Gjør-det-selv-tape skissebok for design av klær for å designe perfekte arbeidsantrekk.

Enkel og elegant stil

 «Hvis du er så heldig å ha bodd i Paris som ung mann, så blir det med deg uansett hvor du går resten av livet, for Paris er en bevegelig fest.”― Ernest Hemingway, A Moveable Feast

Hvis du refererer til antrekkene til lokale kvinner i Paris, motehovedstaden, vil du finne at antrekkene deres sjelden er for fancy, men har en tendens til å bruke enkle og klassiske ting: et skjørt, en skjorte og en slank genser, som kan kles enkelt med eleganse.

Enkle antrekk er forskjellig fra andre stiler i bruken av farger. Søte stiler bruker for det meste fargerike, macaron- eller kontrastfarger for å skape visuell effekt. Men enkle og elegante antrekk er forskjellige. Essensen av det er å holde fargetilpasningen enkel og avansert. Derfor, hvis du ønsker å presentere stilen perfekt, må du unngå noen overdrevne farger, for eksempel godterifarger. Når du designer disse utgangene på DIY-tape-skisseboken for klesdesign, velg rolige og mørke farger og unngå washi-tape med kompliserte mønstre. Husk å velge ensfargede blyanter for farging.

diy clothing design sketchbook & fashion design

Forskjellen mellom enkel stil og andre stiler gjenspeiles også i detaljene. Mange elskere av enkel og elegant stil legger merke til bruken av tilbehør, bruker silkeskjerf og perlekjeder for å forbedre følelsen av raffinement. Utenom det vil de velge tilbehør som er i samsvar med klesstilen, som gulløreringer og kragebeinskjeder for å gi glans og gjøre kjolen mer moteriktig eller velge enkle vesker av høy kvalitet for å vise sin smak. Når du designer på DIY tape klesdesign skissebok, kan du tegne favoritttilbehøret ditt selv og fylle inn tilsvarende farger med fargede blyanter.

fashion design & clothing design

Business Casual Style

Business casual style er en annen betegnelse for casual style. Essensen av fritidsklær er å skape en pen og uformell stil gjennom enkle og moteriktige tilbehør. Men noen ganger kan det være litt vanskelig å lage et uformelt utseende. Her er noen enkle tips du kan følge når du gjør deg klar til å kle deg.

Tenk på hvilke bukser du skal ha på deg. Antrekk i uformelt forretningsstil må balansere både profesjonelle og moteriktige stiler. Underdelen kan være behagelige ting, for eksempel et par smarte bukser, et konservativt mørkt skjørt eller vaskede mørke jeans, som alle er gode grunnleggende for hverdagsbruk. I de fleste tilfeller kan bukser være grunnlaget for et samlet antrekk. Hvis du ønsker å designe et antrekk i casual stil med washitape, kan du starte med å velge en klesskisse av bukser med forretningsstilen. Velg riktig bukse og forvandle toppen med washi-tape og fargeblyanter.

clothing design sketchbook & fashion design

Velg en passende topp. Business casual stil handler om balanse i stiler, så toppene må matche det generelle utseendet. Hvis underdelen er avslappet, fullfør antrekket med en mer stilig topp. Hvis bunnen er i en relativt lavmælt farge, velg en fargerik skjorte som matcher den. Hvis bunnen er delen med flere farger i den generelle matchen, velg en mer beskjeden topp. Disse balanseringene kan oppnås med washi-tape og fargede blyanter. Vi har tape som spenner fra ensfarget tape til trendy tape med en rekke elementer. Med lite washi-tape kan du lage et perfekt business-casual antrekk.

dressing style & clothing design

Velg en kjole. Kjoler er et trygt valg hvis du vil prøve den uformelle business-stilen. En kjole vil umiddelbart gjøre helheten mer "dressy", og dens utskrifter og materialer kan også legge til noen uformelle elementer. Du kan pare en konservativ lang, mørkere, profesjonelt utseende kjole med uformelt tilbehør som et fargerikt skjerf eller enkle, stilige smykker. Og omvendt, hvis du har på deg en uformell kjole, kan du kombinere den med tradisjonelle hæler med et snev av mote og enkle smykker. Vår DIY tape klærdesign skissebok har så mange stiler av kjoler at du er sikker på å finne den riktige skissen for å fullføre designet ditt.

dressing style & fashion design

Romantisk øm stil

Mange vil tvile på om romantiske antrekk i mild stil passer for arbeidsplassen. Svaret er selvfølgelig. Å matche et sett med øm stil klær vil gi en følelse av avslapning til det kjedelige kontoret. Men du må ta hensyn til de to punktene nedenfor når du designer et romantisk antrekk i mild stil.

For det første bør den enkelte gjenstanden ikke være for jentete. Du kan velge en jenterosa kjole, men det anbefales ikke å velge en dobbel jentekjole i rosa og mesh blonder. Til daglige anledninger er den rosa og mesh-kjolen hinsides praktisk, og den egner seg ikke for arbeidsplassen. Derfor, når du designer en romantisk øm stil på tape klærdesignskisseboken, ikke design både opp- og undertøyet til den ømme stilen. Prøv å bruke forskjellige elementer av washi-tape for å matche.

fashion design & clothing design

For det andre bør fargen ikke være for overdrevet. Ta den røde kjolen som et eksempel, for å redusere følelsen av tilstedeværelse kan du endre den positive røde til mørkerøde. For å øke den fasjonable effekten kan et stort område med graffiti gjøres om til et lite område med utsmykning. Dette milde, men likevel formelle utseendet er perfekt for et kjedelig kontormiljø. Når du velger washi-tape, må du derfor ikke bruke high-key washi-tape som glitter eller prikker for å dekke store områder. Prøv å velge lavmælte, ensfargede taper og klistremerker og bruk glitterwashi-tape som pynt.

fashion design & clothing design

Fremfor alt, uansett hvilken stil du velger, velg antrekk som får deg til å føle deg trygg og glad. Få en DIY-tape skissebok for klesdesign, og føl lykke og selvtillit i prosessen med klesdesign. Få både ømhet og styrke på arbeidsplassen. Jeg håper du kan designe dine unike profesjonelle antrekk.