clothing design sketchbook & fashion design

Mote- eller klesdesignjournal - Forstå viktigheten

En av de beste måtene å tegne og registrere motefigurer på er å holde en motedagbok eller skissebok for klesdesign. En god skissebok for motedesign gir deg kunstnerisk frihet, lar deg være kunstner hver dag og gjør det mye enklere å lære motedesign.

Det første trinnet i å bringe ethvert design til live er å tegne motefigurer. I henhold til ekspertene eller profesjonelle klær eller motedesignere, fungerer motefigurer som en mal for visjonen til motedesignere. Fra tredimensjonale illustrasjoner til flate moteskisser, å lage motefigurer kan hjelpe deg med å bringe teft så vel som følelser fra skisseboken til det endelige produktet. Og en av de beste måtene å tegne og registrere motefigurene dine på er å holde en motedagbok eller skissebok for klesdesign.

fashion design & clothing design

  • Det gir deg kunstnerisk frihet

En kles- eller skissebok for motedesign vil alltid la deg være fri i kunstnerisk uttrykk. Du vil ikke ha noen grenser, og du kan bruke hvilket medium, farge eller verktøy du vil. Både nybegynnere og profesjonelle mote- eller klesdesignere kan ha stor nytte av dette. Du vil få noen fantastiske antrekksalternativer som du kan designe med fargerik DIY-tape.

clothing design sketchbook & fashion design

  • Den lar deg være artist hver dag

Du kan enkelt ta med deg skisseboken for klesdesign hvor som helst du vil, og du kan også få tilgang til den når som helst. Hvis du har en pause på kontoret ditt, kan du ta frem moteskisseboken din og skrive doodle eller tanker eller lage et nytt design, og utnytte fritiden din på riktig måte. En skissebok for klesdesign er bekymringsløs og lett. Slike skissebøker er utformet slik at du kan engasjere deg i motedesign hver dag.

clothing design sketchbook & fashin design

  • Hvordan tegne en perfekt mote-croquis?

Det er et faktum at det kan være veldig tidkrevende å lære hvordan man lager mote croquis. For eksempel, først må du tegne klesdesignet perfekt, og armer, hode, hender, føtter, ben og kropp skal også være perfekt. Selv om du kanskje kommer veldig nærme, kan du som klesdesigner være litt kresen, og du vil kanskje ikke nøye deg med en nybegynnertegning. Den gode nyheten er imidlertid at det er mange måter å lage flotte croquis på, og du kan bruke en Gjør-det-selv-tape skissebok for klærdesign for dette.

clothing design sketchbook & fashion design

Når du begynner å lære å tegne en croquis, bør du huske på at mote croquis ikke vil fremstå som vanlige mennesker. For moteskisser vil den magre og lange figuren se mer tiltalende ut. En av de vanligste målestandardene er 9 hoder, som betyr at motefiguren er rundt 9 hoder høye. Imidlertid har det også blitt sett at noen motedesignere bruker en nyere standard på 10 hoder.

  • Å lære klesdesign har blitt mye enklere

For en bedre klesdesignopplevelse kan du alltid gå for skissebøker for klesdesign som kommer med ulike antrekksalternativer som du kan designe med fargebånd, papirkuttere, akvarelltusjer, fargeblyanter og mer. Dette kan være et flott verktøysett for alle motedesignere.

clothing design sketchbook & fashion design

Enten du vil lære om motedesign eller spille inn antrekksideene dine, eller ønsker å gi noe nyttig i gave til vennen din som er motedesigner, en skissebok for klesdesign kan være et utmerket alternativ. Skaff deg en nå.