DIY Wax Seals with Decoration
Introduction

Løft voksforseglingene dine med fantastiske dekorative teknikker

Lås opp potensialet til voksforseglingene dine med kreative dekorasjoner og løft dem til nye nivåer av skjønnhet og sjarm. Utforsk en verden av muligheter, fra fremheving av blekkputer og spesialiserte tusjpenner til glitterpulver, paljetter, gullfolieark og tørkede blomster. Oppdag hvordan disse dekorative teknikkene kan blåse nytt liv i voksforseglingene dine, og legge til dybde, dimensjon og et snev av individualitet.
3D Wax Seal Stamp
Introduction

Avduking av graveringsmetoder – heve kunstnerskapet til voksstempelstempler

Oppdag kunsten til graveringsmetoder som gir liv til voksforseglingsstempler. Fra innsnittsgravering og hevet relieffgravering til dobbeltlagsgravering og 3D-skulptur, gir hver teknikk dybde, tekstur og raffinement til disse tidløse symbolene. Bli med oss ​​på en reise inn i graveringsmetoders verden, hvor presisjon og håndverk går sammen for å skape utsøkte voksforseglingsstempler som etterlater et varig inntrykk.
wax seal stamps - Stamprints
Introduction

Kunstveiledning for tilpassede voksforseglinger

Noen få merknader om tilpasning
wax seals and wax seal stamp tools - Stamprints
Introduction

Introduksjon av voksforseglinger og verktøy

I gamle tider ble vokssegl brukt for å bekrefte at brevet er uåpnet eller for å bekrefte avsenderens identitet. Siden fremkomsten av et postsystem har bruken av selvoks blitt mer til seremoni og dekorasjon.