DIY clothing design sketchbook & fashion design

Skissebok for klesdesign: Vis kreativiteten din med tillit

En god skissebok for klesdesign kommer med alle nødvendige ting knyttet til motedesign, for eksempel klipping, klesdesign, fargelegging og mer. Ulike stiler av croquis-kroppsformer bidrar til å skape forskjellige klesstiler. Designskissebøkene kan brukes til å ta notater og få ytterligere designinformasjon.

Hvis du elsker motedesign, er det på tide å investere i en god skissebok for klesdesign der du kan tegne fantasien din knyttet til klesdesign. En god skissebok for klesdesign kommer med alle de nødvendige tingene du trenger for å vise frem kreativiteten din knyttet til motedesign, for eksempel klipping, klesdesign, fargelegging og mer. Men ikke alle moteskissebøker er like, og det er avgjørende å forstå hvilken type klesdesignskissebok du bør bruke og hva du vil bruke mest. Vel, her er noen viktige ting du kan se etter i en moteskissebok mens du kjøper.

Croquis Body Shape

Opprinnelig ble disse skissebøkene bare brukt av motedesignere, og det betyr at mange av dem kommer med modelllignende kroppsformer, og noen bøker kan også ha stiliserte kropper som vil fremstå som en romvesen. Vel, hvis du elsker moteillustrasjon og vil lære mer om å lage moteriktige klær for forskjellige kroppsformer, så skaff deg en bok som har croquis-kroppsformer. De fleste skissebøker for profesjonell klesdesign har denne funksjonen.

diy clothing design sketchbook & fashion design

Croquis-stil

Du vil finne noen croquis er presentert i subtile prikker slik at du ikke føler deg distrahert fra designet. Hvis du legger merke til, vil du oppdage at de fleste croquisene er skapt på en slik måte at de vil tone inn i bakgrunnen. Så mens du bruker dem, sørg for at lysforholdene er gode. Velg dessuten en moteskissebok som kommer med mer fremtredende croquis. Det er to vanlige tilnærminger til dette. Den ene er croquis kan komme trykt i en grå bakgrunn eller croquis med en serie prikker.

Dessuten kan det være stor variasjon mellom boken i croquis’ positur. For eksempel er de fleste moteklærbøker laget med forskjellige moteillustrasjoner som har bevegelige croquis eller positurer. Så velg stilen basert på dine kreative ferdighetsnivåer.

fashion design & clothing design

Opptegninger, notater og skisser

Skissebøker for klesdesign som er designet for å tillate brukerne å bruke sitt maksimale kreativitetsnivå, kommer med plass på hver croquis-side slik at brukerne kan lage notater for opptak eller planleggingsformål. Noen bøker har nok plass til notater om endringer, størrelse og stoff. Dessuten kan du også registrere stash-informasjonen sammen med kroppsmål. Så velg med omhu.

fashion design & clothing design

Søm og tilleggsdesigninformasjon

Det er noen moteskissebøker som kommer med nyttig informasjon. Når du for eksempel bruker dem, vil du bli kjent med ulike klesstiler, pleiemerker for stoff og mer. Dessuten tilbyr noen deg også en guide til forskjellige historiske klesstiler. Det er flere alternativer.

fashion design & washi tape clothing design

Lar deg bruke farget tape

Noen bøker kommer med forhåndstrykte klesdesignskisser, og de vil være omgitt av linjer. Her kan du bruke forskjellige mønstre og farger på klistremerker og tape for å pynte og male klærne. Du kan også bruke akvarell og fargeblyanter til å fargelegge klærne.

Så ha disse tingene i tankene dine, og velg en perfekt skissebok for klesdesign for å forbedre dine klesmoteferdigheter. Skaff deg en nå!