wax seal stickers - Stamprints

Voksforsegling for bryllup

Hvordan dekorere bryllupet ditt med voksforsegling

Forutsetningen for at vi må gjøre alt dette er å ha vår egen bryllupsvoksforsegling, og bryllupslakkforseglingsmønsteret kan tilpasses etter dine preferanser. For eksempel blondemønstre, bryllupslogoer, bryllupsdatoer og navnene dine. Hvis du ikke finner et mønster du er fornøyd med, kan du også oppgi mønstre for å tilpasse.

Først av alt må vi forberede bryllupsinvitasjoner for å invitere venner og slektninger til bryllupet vårt. Dette vil kreve mye voksforseglinger, så vi anbefaler deg å bruke en voks-forseglingspistol, som vil spare mye tid og forbedre effektiviteten. Det er også en raskere og mer praktisk måte er bryllups selvklebende voksforsegling, du trenger ikke lage den selv, bare klistre malingsklistremerket der du vil bruke det.

I tillegg til å dekorere med brannmaling voksforseglinger på invitasjoner, er det mange steder hvor voksforseglinger kan brukes. Som for eksempel menyer ved bryllupsmottakelser, champagneglass, vinflasker og mange andre anledninger. Dette vil definitivt gi en annerledes opplevelse til bryllupet ditt.

Wedding Wax Seals on Menu Bottles and Glasses