silicone stamps with acrylic blocks
Tutorial

Mestre kunsten å lage: Hvordan bruke silikonstempler med akrylblokker

Oppdag kunsten å bruke silikonstempler og akrylblokker i håndverksarbeidet ditt. Denne guiden avdekker den sømløse synergien til disse verktøyene, og tilbyr håndverkere en innovativ metode for presis og levende stempling.
rubber stamps cleaning and maintenance
Tutorial

The Perfect Cleanup: En omfattende guide til rengjøring av gummistempler

Denne omfattende veiledningen presenterer en trinnvis tilnærming til rengjøring, spesielle hensyn til selvsværtende stempler og tips for regelmessig vedlikehold. Ved å ta i bruk denne praksisen kan leserne holde frimerkene sine i perfekt stand, og produsere klare og vakre inntrykk hver gang.
Carving Your Rubber Stamps
Tutorial

Laget med hjerte: Hvordan designe, skjære og bruke dine egne gummistempler

Håndverksentusiast Faith utforsker allsidigheten til gummistempler i personaliseringsprosjekter. Hun dekker utskjæring av tilpassede frimerker, introduserer Stamprints og deler ulike bruksideer. Oppdag de uendelige mulighetene med gummistempler for å lage unike, håndlagde innslag av skrivesaker, gavepapir, hjemmeinnredning og mer.
custom rubber stamp & DIY customized seal
Tutorial

Ting du bør unngå mens du designer din egendefinerte gummistempelforsegling

Vet du hva som bør unngås for å lage en perfekt tilpasset gummistempelforsegling for en bedrift? Her er noen råd gitt av de tilpassede stempelprodusentenes nettsteder som hjelper til med å designe et profesjonelt gummistempel.
rubber stamp & ink pad
Tutorial

Hvordan blekk gummistempler

Har du møtt vansker i prosessen med å farge et gummistempel?Nøkkelpunktet er å sørge for at gummistemplet er jevnt belagt med blekk. Her er noen spesifikke teknikker som vil hjelpe deg å få perfekte stemplede bilder.